pantallonat me facebook

Pantallonat me Facebook

Kompania Italiane e xhinseve ‘Replay’ ka prezantuar disa xhinse, por që janë krejt ndryshe nga ato që jemi mësuar deri tani.

Samsung galaxy camera

Kamera Samsung Galaxy, një frikë për konkurencën

Kamera Samsung Galaxy është në fakt një kamer me të vërtetë mbreslënëse. Samsung mori një iniciativë për të kombinuar Android me një kamer dixhitale, dhe kjo pajisje mund të jetë pajisja e vitit