NASA Asteroid

Brenda anijes kozmike të re të NASA-s [GALERI]

Presidenti Amerikan Barack Obama në 2010-n sfidoj NASA-n të ketë shkuar në një asteroid deri në 2025-n. Dhe me fitoren e tij si Presidenti i ri-zgjedhur Amerikan, NASA ka zbuluar prototipin e saj të anijes kozmike që NASA shpreson të dërgojë në ndonjë asteroid së shpejti.

Zyra e re e Google ne Londer

Zyra e re e Google në Londër

Gjigandi Google ka hapur në Londër zyrën e tretë në këtë qytet.

Rifreskohet Google Plus për Android

Rifreskohet Google+ për Android

Google ka nxjerrë një verzion të ri të Google+ për Android, të kompletuar me një pamje të re. Sipas Google, Google+ për Android… more »