Tech 5fde731d23a82bc24e7a04cbcf27a256-285x175

Prezantohet në Shqipëri Samsung Smart TV

Për herë të parë në vendin tonë Samsung prezanton gjeneratën e fundit të Samsung Smart TV. Për të prezantuar fjalën më të fundit… more »

Editorial facebook_addict

‘Sëmundja’ Facebook

Lidhjet me miqtë, lajmet, fotot, videot, thashethemet, lojrat, të gjitha këto i marrim nga Facebook. Mund të thuhet pa frikë se Facebook është bërë tashmë një sëmundje për ne.

Editorial komento dhe fito

Tech.Al prezanton: Konkursi Komento & Fito

Me rastin e 2-vjetorit të portalit tonë, dhe veçanërisht me rastin e 100 vjetorit të vëndit tonë, Tech.Al do t’i japë një fituesi një bluzë nga firma Dream Design, një kompani nga Kosova.