Analiza Facebook tani me 901 milionë përdoruesa

Facebook tani me 901 milionë përdoruesa

Facebook ka bërë të ditur të Hënën se ka tani një numër prej 901 milionë përdoruesa në databazën e saj. Sipas ecurive, pritet që Facebook të kalojë 1 Miliardën para fundit të 2012-s.

Editorial Cfare ndodh ne internet cdo 60 sekonda

Cfarë ndodh në Internet cdo 60 sekonda [Pjesa 1]

Rrjeti i Internetit është shumë i ndërlikuar, dhe me miliona faqe i shtohen këtij rrjeti cdo ditë

Media Sociale alex

Ide artistike nga profili i ri i Facebook

Përdoruesit e Facebook se fundmi po ” përfitojnë” nga layout i ri i fotos së profilit duke nxjerrur në pah artin e tyre… more »