Mobile Mund te jete ky iphone5

Mund të jetë ky iPhone5?

Verzioni i ardhshëm i iPhone, iPhone 5, pritet të dalë në treg për publikun këtë vjeshtë. Spekulimet rreth çmimit, formës, dizajnit, etj. kanë qënë të shumta

Mobile Motorola Droid RAZR vs Apple iPhone 4S

Motorola Droid RAZR vs. iPhone 4S

Motorola Droid RAZR është një nga celularët më të shumëpritur. Por mund të themi të njëjtën gjë edhe për iPhone 4S. Kemi dy celularë… more »

Mobile 1

Wow Keys e transformojnë Iphone në një mouse me prekje

Çmimi 99$ Wow Keys ju lejon që të shkruani në një kompjuter tamam si të jeni duke punuar me një mouse normal. Kjo… more »

Mobile 2

Iphone 4 i bardhë tashmë mund të blihet në dyqanin online të Apple

Të gjithë e dinin se do të ndodhte pavarësisht se është e pabesueshme për shumë nga ata që ishin skeptikë…..por më në fund,… more »

Analiza iphoneshqip

iPhone 4 ne Shqiperi nepermjet Eagle Mobile

Si shume te tjere, edhe une e prita me entuziazem lajmin ku behej i ditur fakti qe Eagle Mobile kishte futur ne Shqiperi… more »

Mobile s-duos-520x465

Galaxy S Duos, vjen në Evropë në Shtator

Samsung ka lajmëruar se celulari Galaxy S Duos, me dy SIM karta, do të dalë në treg muajin tjetër. Celulari pritet të ketë një çmim jo shumë të lartë, dhe pritet të vijë në Evropë më përpara, dhe më pas në vëndet e tjera.