Verzionet

Këtu do të gjeni të gjitha verzionet dhe ndryshimet e Tech.Al

16/12/2012 – Tech.Al nis bashkëpunimin me Shqiptarja.Com dhe suplementin javor të saj, Fundjava.

10/12/2012 – Tech.Al nis sezonin e festave te fundvitit. Gezuar festat! :)

9/10/2012 – Portali Tech.Al sjell një seri tjetër postimesh, të quajtuara AEDS! A E Dini Se! Në këto postime do të jeni gjëra që mund të mos ju kishin shkuar ndonjëherë në mend, që mund të jenë suprizë, etj.

8/10/2012 – Ndryshohet logoja për të festuar dy vjetorin e portalit.

6/09/2012 – Kemi shtuar rreth 10 thënie të tjera në sektorin tonë ‘Tech-Thënie’

5/09/2012 – Sipas disa sygjerimeve të bërë nga vizitorët tanë, kemi mbërritur në konkluzionin të heqim ‘Etiketat’ nga sidebar-i ynë.

2/09/2012 - Tech.Al tani në bashkëpunim me faqen e populluar shqiptare, Shkabaj.tk

14/08/2012 – Shtohet kategoria ‘Shkence‘, e cila flet per shkencat e ndryshme.

30/7/2012 - Shumë njerëz na thonë se lajmet tona nuk janë origjinale, dhe se i kopjojmë nga faqet e tjera. Tani shtuam një ‘timestamp’, që tregon datën, dhe orën e postimit të lajmeve tona, në mënyrë që të shihet qartë se ne as nuk kemi kopjuar ndonjëherë, dhe as nuk do të kopjojmë ndonjëherë.

28/7/2012 - Për arsye sigurimi, u ndryshua emri i motivës (theme) që përdor Tech.Al

28/7/2012 – Diaktivizuam ‘Comment Likes’, apo pëlqimet e komenteve. Nuk besojmë se na hynte në punë shumë!

28/7/2012 – Shtuam faqen ‘Verzionet’ për të mbajtur lexuest më afër ndryshimeve të vogla, apo të mëdha që bëhen në portal.

Dizajni i tanishëm është verzioni 2.0