Rreth Nesh

Tech.al është një nismë vullnetare nga disa të rinj të cilët kanë pasion teknologjinë dhe boten e webit. Edhe pse Tech.al mund të jetë faqe e re në webin shqiptar, ka për qëllim publikimin e lajmeve dhe risive më të fundit nga teknologjia mbarë botërore.

Edhe pse ne nuk jemi e para dhe e vetmja faqe, ne mundohemi që vizitorët tanë të kthehen përsëri, dhe përsëri në faqen tonë. Ne mundohemi të minimizojmë sa më shumë shfaqjen e reklamave në faqen tonë. Besojmë se reklamat thjesht të hutojnë, të marrin mëndjen, dhe në fund të fundit, të marrin vizitorët.

N.q.s nuk shikoni postime për disa ditë në Tech.Al, nuk do të thotë se ne kemi harruar për ju! Ne punojmë shumë gjatë duke lexuar blogje dhe faqe të ndryshme si Mashable.com, TheNextWeb.com, etj. Ne gjithashtu lexojmë faqet shqiptare si itshqip.com dhe pcworld.al, për tu siguruar që ato nuk e kanë publikuar ndonjë lajm para se t’a publikojmë ne.

Për c’do pyetje, sygjerim, kritika, apo komente, jeni të lutur të na kontaktoni!

Ju faleminderit

Stafi i Tech.al

Vizitoret kerkuan termat:

  • materialet teknologjike