Kontakt

Nese keni ndonje pyetje, deshironi te shkruani dhe ju per Tech.al ose kerkoni te reklamoni biznesin tuaj ne faqen tone atehere mund te na kontaktoni duke perdorur formen e meposhtme:

 Kontakt