Dell tashmë kompani private

Ky lajm u publikua më: 05/02/2013 4:34:40 PM

Gjigandi i kompjuterave Dell ka njoftuar së fundmi se kompania do të kalojë në sektorin privat, pas më shumë se dy dekadave në tregjet Amerikane.

dell large 620x333 Dell tashmë kompani private

Themeluesi dhe shefi egzekutiv Michael Dell, dhe firma e investimit Silver Lake, kanë ofruar $24.4 miliardë, ose $13.65 për aksion.

Michael Dell u bë invididuali me aksionet më të shumta në kompaninë që ai themeloi, duke mbajtur plot 14 përqind të kompanisë, kurse investorët e tjerë do të quhen ‘investorë minorenë’. z.Dell mbetet akoma shefi egzekutiv i kompanisë. /Tech.Al/

Asnjë Koment.

Përgjigju

More in Biznes
nokia
Nokia shkurton mbi 1 mijë vënde pune

Kompania Finlandeze Nokia ka njoftuar për shkurtime në vëndet e punës.

Close