12 Tetor, 1972 – Si Sot Në Tech

Ky lajm u publikua më: 12/10/2012 12:24:49 AM

Stevie Wonder Si Sot Ne tech 12 Tetor, 1972   Si Sot Në Tech

Në 1972-shin, Stevie Wonder regjistroi të drejtat e kopjimit për fjalët dhe muzikën e këngës “You Are The Sunshine of My Life”.

Stevie Wonder regjistroi të drejtat e kopjimit për herë të parë kur ishte vetëm 14 vjec, në 1964.

Asnjë Koment.

Përgjigju

More in Tech
3G-vs-4G
Cili është ndryshimi midis 3G dhe 4G?

Cilat janë ndryshimet midis teknologjive 3G dhe 4G?

Close